• Call

    +373 69 00 00 00
  • Work Time

    to azi to maine
  • Home
  • Blog
  • De ce să alegeți tutoratul online vs. cel fizic?

De ce să alegeți tutoratul online vs. cel fizic?

Părinți

1. Tu decizi când și unde

Elevilor ocupați le este greu să respecte un program de tutoring odată ce iau în calcul timpul de comutare sau activități exctracuriculare, cum ar fi un joc de fotbal care a intrat în prelungiri. În plus, chiar dacă aveți rezervată o oră de studii online, nu coincide întotdeauna cu un proiect deosebit de dificil sau cu un test care se apropie. Cu un tutore online, puteți obține ajutor oricând, indiferent dacă este a doua zi sau în seara înainte de test.

2. Mai mulți experți pe platformă

Dacă vă confruntați cu geometria, puteți decide că este logic să vă întâlniți permanent cu un tutore de geometrie. Dar uneori ai nevoie de ajutor pentru mai multe subiecte. Șansele sunt că tutorele dvs. de geometrie nu vă poate ajuta, de asemenea, cu temele la engleză. Deci, puteți opta pentru 2 sau 3 tutori, implicați în subiecte diferite, într-o zi sau pe parcursul săptămânii. Totul fără cheltuieli de timp pentru transport și în confortul casei.

3. Economisiți timp ȘI bani

Cheltuielile de drum pot varia foarte mult și se pot adăuga cu ușurință, mai ales dacă sunteți situat într-un sector îndepărtat sau aglomerat. Studiile online vă permit să obțineți ajutor atunci când aveți nevoie de el, indiferent de ora și ziua săptămânii, chiar și când sunteți prins în ședințele de lucru și nu vă puteți transporta de sinestătător copilul la orele adăugătoare.

4. Tehnologie înaltă, dar comunicare personală

Cercetările arată că relațiile strânse dintre elevi și profesorii lor pot face o mare diferență atunci când vine vorba de performanța elevilor. Studenții din sesiunile de grup la un centru mare de învățare sau care se bazează pe instrumente online automatizate pierd beneficiile unui tutor care este complet concentrat pe ceea ce funcționează pentru TINE.

În concluzie, tutoringul online individual este mijlocul fericit dintre tehnologia personală și cea înaltă. Tutorii noștri sunt la dispoziție într-o sală de clasă online, ceea ce face să simtă că sunt chiar acolo cu tine. Instrumente precum o funcție de chat, o tablă interactivă și un instrument de partajare a fișierelor, astfel încât să puteți partaja sarcinile cu care vă confruntați, înseamnă că puteți învăța prin suportul cel mai eficient pentru dvs. În plus, tutorii noștri sunt, de asemenea, oameni adevărați care fac glume, pun întrebări și simpatizează cu provocările cu care te confrunți.

La final..

Indiferent de abordarea pentru care optați, un excelent tutor poate face diferența între a vă simți bine în ceea ce privește materialul și a-l stăpâni, sau între a trece un test sau examen. Găsiți tutorele potrivit care se potrivește nevoilor și stilului copilului dvs. de învățare, astfel încât să puteți lăsa stresul la teme!